کنجد تولید شده در مجموعه مهسان سورت رنگی شده (کالرسورت یا لیزری) است تا از سویی دغدغه تولید کنندگان روغن را بابت استفاده ماده اولیه پاک و مطهر و بهداشتی آسوده نماید و از سویی دیگر مصرف کننده نهایی ، روغن کنجد طبیعی- شفاف با طعم کنجد ملایم استفاده نماید.
کنجد مهسان به علت جدانمودن دانه های کنجد سیاه سبب می شود تا :
1- رنگ وشفافیت روغن کنجد بسیار عالی باشد
2- به خاطر بوجار بسیار عالی که دارد لرد کمتری داشته و فیلترها دیرتر کثیف می شوند و یا اگر از روش ته نشینی استفاده شود ، زود تر صاف و زلال می گردد
3- شکل ظاهری کنجد ، به مشتری متفاوت بودن و اهمیت دادن به ماده اولیه رو می رساند.
4- با داشتن کد بهداشتی مشتری از سالم بودن ماده اولیه خاطر جمع می شود و همچنین درگیری کمتری با اداره بهداشت پیدا می کنید .
5- خانوادهای حساس که می خواهند از روعن کنجد طبیعی استفاده نماید و به علت طعم زیاد کنجد از مصرف منصرف می گردند مطمئنا طعم کنجد مهسان را خواهند پسندید (برای این منظور 20 دونه کنجد سفید رو جدا کنید و ۲۰ دانه کنجد مشکی رو اول سفید رو مزه کنید و بعد مشکی رو تفاوت مزه رو متوجه خواهید شد)